Μικρά γράμματα Μεσαία γράμματα Μεγάλα γράμματα Αποχρώσεις του γκρί Έγχρωμες αποχρώσεις Χρώματα υψηλής αντίθεσης Χρώματα υψηλής φωτεινότητα Χρώματα γκρι κλίμακας Χωρίς φίλτρο οθόνης Πράσινο φίλτρο Μπλε φίλτρο Κόκκινο φίλτρο Κίτρινο φίλτρο Επαναφορά ρυθμίσεων Τέλος ανάγνωσης κειμένου Ανάγνωση κειμένου
Επιλέξτε την αγγλική γλώσσα Επιλέξτε την ελληνική γλώσσα
Ξενοδοχείο Κατερίνα - Μαρία, Βουρβουρού Χαλκιδική, Ελλάδα

KATERINA - MARIA STUDIOS
Βουρβουρού, 63078, Χαλκιδική
Τηλ. 2375091395 (καλοκαίρι)
Τηλ. 2375031260 (χειμώνα)
Κιν. 6971609678

MH.T.E. : 0938K123K0298600
menu

Περιοχή

Το τοπίο της Βουρβουρούς θα σας μαγέψει με την πρώτη ματιά. Το πευκόφυτο δάσος της σε συνδυασμό με τα γαλοζοπράσινα νερά της θάλασσας είναι κάτι μοναδικό. Χαρείτε τα ζεστά νερά της στις αμμώδεις παραλίες της ή κάνετε ημερήσιες εξερευνήσεις στα νησάκια της περιοχής νοικιάζοντας μια βάρκα.
Το "Κατερίνα - Μαρία" βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Βουρβουρούς όπου υπάρχουν super-market, πιτσαρίες, ταβέρνες, εστιατόρια, beach-cafe, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών, είδη λαϊκής τέχνης, ημερήσιος Ελληνικός και ξένος τύπος, κλπ.
Στον Άγιο Νικόλαο (14 χλμ) θα βρείτε επίσης Κέντρο Υγείας, Φαρμακεία, Αστυνομικό Τμήμα, ΑΤΜ και ταχυδρομείο.
Αξίζει να επισκευθείτε το γραφικό λιμανάκι του Όρμου Παναγίας (10 χλμ) απ΄ όπου πραγματοποιούνται καθημερινά κρουαζιέρες για τον περίπλου της χερσονήσου του Άθω και τα μοναστήρια του.